Home

Bruidstaart

Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Nu breekt er een tijd aan dat er veel geregeld worden. Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een taart. Wil je een taart die romantisch is gek of kleurrijk van alles is mogelijk we gaan voor een perfecte taart op jullie mooiste taart.

Het is moeilijk om een prijs vooraf te bepalen maar vanaf € 2,50 per persoon kunt u een taart bestellen. Voor het stapelen wordt er € 4,- per laag gerekend.U kunt het dus net zo gek en origineel maken als u wilt.

Een bruidstaarten wordt in 2 of 3 lagen gevuld met de standaard of luxe vullingen , de vullingen kunnen vooraf geproefd worden. De proeverij (in tapas-style) kan op afspraak bij mij thuis geregeld worden. Van te voren kunnen jullie een keuze maken uit 6 van de luxe vullingen en 2 soorten biscuit. Tijdens de proeverij zullen we de taart bespreken. Mooie voorbeelden gezien van jullie taart ? Neem ze gerust mee.

De prijs van de proeverij ( 2 a 3 ) personen is € 25,-

Budgetbewust

Wilt u de kosten voor de bruidstaart beperken, dan zijn er allerlei mogelijkheden.  Ook kunt u in plaats van een taart met cupcakes werken. Of een aantal kleinere taarten op een aardige manier bij elkaar presenteren, waardoor u toch als eerste samen de taart kunt aansnijden, maar de kosten beperkt blijven.Kortom heel veel is mogelijk in overleg. Heeft u vragen of wilt u wat bestellen neem dan contact op via  een mail naar : info@miracle-cakes.nl

 

Laatste nieuws

Contact

Miracle Cakes
Van Rechterenlaan 22
7752 XG Coevorden
T. +31 (0) 6 54 25 14 27
E. info@miracle-cakes.nl
W. miracle-cakes.nl