Home

Camera Roll343Camera Roll351Camera Roll375foto achtergrond11camera (2)9camera (2)7

Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Nu breekt er een tijd aan dat er veel geregeld worden. Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een taart. Wil je een taart die romantisch is gek of kleurrijk van alles is mogelijk we gaan voor een perfecte taart op jullie mooiste taart.

Een bruidstaarten wordt in 2 of 3 lagen gevuld met de standaard of luxe vullingen, de vullingen kunnen vooraf geproefd worden. De proeverij (in tapas-stijl) kan op afspraak bij mij thuis geregeld worden. Van te voren kunnen jullie een keuze maken uit 6 van de luxe vullingen en 2 soorten biscuit. Tijdens de proeverij zullen we de taart bespreken. Mooie voorbeelden gezien van jullie taart Neem ze gerust mee.

De prijs van de proeverij ( 2 a 3 ) personen is € 29, –

Hoe duur is een bruidstaart?

Bruidstaarten beginnen vanaf € 4,75 per persoon. Voor dit bedrag is er een ruime keuze uit heerlijke vullingen. Uitgebreid decoratiewerk zoals suikerbloemen, deze worden los berekend.

De bestelling wordt definitief na ontvangst van de volledige betaling. Wij behouden het recht voor de bruidsbestelling te annuleren bij uitblijvende betaling.

Wanneer moet de bruidsbestelling betaald zijn?

Wij versturen jullie ongeveer 3 weken van te voren de volledige factuur toe, die jullie kunnen betalen doormiddel van overboeking.

Kan ik verschillende vullingen in de bruidstaart verwerken?

Jazeker, per taart laag mogen jullie 3 heerlijke vullingen uitkiezen.

Kan ik zelf een taarttopper aanleveren?

Uiteraard is het mogelijk om een eigen taarttopper aan te bieden voor op de taart. Graag ontvangen we deze ruim van te voren om te kunnen beoordelen of deze extra steun nodig heeft in de taart en of deze geschikt is om op een taart te plaatsen

Kortom heel veel is mogelijk in overleg. Heeft u vragen of wilt u wat bestellen neem dan contact op via  een mail naar : info@miracle-cakes.nl