Home

Taart informatie

Hier volgt wat informatie over hoe het maken van een taart in zijn werk gaat.  Iedere taart is uniek en zit uren werk in!!  Dagen van tevoren begint de voorbereiding al met het ontwerp maken, marsepein en fondant kleuren en eventuele strikken, kroontjes of plaatjes maken.

Biscuitdeeg:

Dit is de basis van elke taart.  Een luchtig deeg van banketbakkerskwaliteit dat bereid wordt zonder boter.

Vullingen:

Standaard vul ik de taarten met banketbakkersroom en aardbeienvlaai vulling. Dit is een goede combinatie die bij iedereen in de smaak valt. Er zijn heel veel andere soorten vullingen mogelijk: dit is dan een luxe vulling.

Bekleden:

De taarten worden bekleed met  fondant.

Decoreren:

Dit is uiteraard het leukste gedeelte!!! Eerst de randen mooi afwerken en dan de taart naar wens opmaken  met een puzzelplaatje, strik, kroon, naam, leeftijd, glitters, enz.

 

Het is mijn hobby om leuke en lekkere taarten en cupcakes te maken, waarvan u kunt genieten! Maar dan zijn er een aantal dingen die ik van u moet weten voordat ik voor u een taart kan maken. Deze gegevens zijn:

– de vorm van de taart: rond, vierkant, stapel of een afwijkende vorm.
– voor hoeveel personen wilt u een taart.
– wanneer u de taart wilt afhalen: voorkeur voor een dag en tijdstip
– wat is het thema van de taart.
– wilt u de taart met luxe-taartvulling of standaard met banketbakkersroom en vlaai-vulling.
– eventueel de naam van de jarige en de leeftijd, mits dit op de taart verwerkt moet worden.

U kunt ook een taart en cupcakes samen bestellen, hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Bestelt u alstublieft wel tijdig, want het verwerken en maken van een taart neemt minimaal 14 dagen in beslag, ook in verband met meerdere opdrachten tegelijk. Mocht u de taart sneller nodig hebben neem dan eerst contact op met mij stuur rechtstreeks een mail naar: info@miracle-cakes.nl

 

 

 

Laatste nieuws

Contact

Miracle Cakes
Van Rechterenlaan 22
7752 XG Coevorden
T. +31 (0) 6 54 25 14 27
E. info@miracle-cakes.nl
W. miracle-cakes.nl