Home

Taarten

Bruidstaart

Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Nu breekt er een tijd aan dat er veel geregeld worden. Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een taart. Wil je een taart die romantisch is gek of kleurrijk van alles is mogelijk we gaan voor een perfecte taart op jullie mooiste taart.

Een bruidstaarten wordt in 2 of 3 lagen gevuld met de standaard of luxe vullingen , de vullingen kunnen vooraf geproefd worden. De proeverij (in tapas-style) kan op afspraak bij mij thuis geregeld worden. Van te voren kunnen jullie een keuze maken uit 6 van de luxe vullingen en 2 soorten biscuit. Tijdens de proeverij zullen we de taart bespreken. Mooie voorbeelden gezien van jullie taart ? Neem ze gerust mee.

Kortom heel veel is mogelijk in overleg. Heeft u vragen of wilt u wat bestellen neem dan contact op  mail naar : info@miracle-cakes.nl

 

Klik hier voor meer informatie over en voorbeelden van bruidstaarten

 

Babyshower- / genderreveal-taart

Miracle cakes maakt geboorte taarten die precies goed zijn voor een goede start in het leven! Een taart of cupcake, alle producten in deze categorie zijn gemaakt om ieder bezoek de ogen te laten stralen. Een leuk geschenk voor de trotse ouders om met hun samen de geboorte van hun kind te vieren. Ook kun je voor de geboorte een babyshower taart bestellen. Een gender reveal taart behoort ook nog tot de mogelijkheden. Ben je zelf niet in de gelegenheid het geschenk te brengen? Geen probleem! Wij bezorgen tegen een kleine vergoeding, ook bij de gelukkige ouders aan huis.

 

Gewoon online bestellen mail naar  info@miracle-cakes.nl,en dan heerlijk genieten.

Klik hier voor meer informatie over en voorbeelden van babyshower- / genderreveal-taarten

 

Cupcakes

 

Bestel via het contactformulier of stuur een mail naar: info@miracle-cakes.nl

 

Klik hier voor meer informatie over en voorbeelden van cupcakes.

Cupcakes zijn er in alle kleuren en maten gevuld of niet gevuld. Het is gebruikelijk dat een cupcake een topping krijgt. U kunt het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk. U kunt cupcakes trakteren op een verjaardag of gebruiken als bedankje voor de bruiloftsgasten. Uw gasten zullen onder de indruk zijn. Helemaal omdat iedereen z’n eigen cupcake krijgt en niet hoeft te wachten tot de taart gesneden is. Ook voor zakelijke evenementen kun je Miracle Cakes inschakelen. De cupcakes van Miracle Cakes passen zich namelijk ontzettend goed aan bij elke gelegenheid u kunt voor een mooi schildje kiezen met eigen logo. Zit er iets tussen wat u aanspreekt?

 

Slagroomtaart

Bedankt slagroomtaart

Bestel online heerlijke vers gemaakte slagroomtaart en laat deze met afbeelding en of tekst geheel naar wens persoonlijk maken. Gemaakt van zachte cake, romige slagroom en een frisse, fruitige vulling.

Bestel via stuur een mail naar: info@miracle-cakes.nl

 

Klik hier voor meer informatie over en voorbeelden van slagroomtaarten

 

Lactose- / glutenvrije taart

Klein bruidstaartje lactose vrij.Camera Roll276Camera Roll296

 

 

 

 

Een lactose en of gluten intolerantie is erg vervelend maar toch wilt u ook graag goed genieten van een mooie taart die ook nog eens heerlijk is van smaak?

Bij Miracle Cakes is het nu mogelijk om een mooie taart te bestellen die ook nog goed van smaak is.

Er zijn vele mogelijkheden dus neem gerust vrijblijvend contact op mail naar info@miracle-cakes.nl

 

Klik hier voor meer informatie over en voorbeelden van lactose- / glutenvrije taarten

Contact

Miracle Cakes
Van Rechterenlaan 22
7752 XG Coevorden
T. +31 (0) 6 54 25 14 27
E. info@miracle-cakes.nl
W. miracle-cakes.nl