Home

Workshop voor kinderen/volwassen

Workshop cupcake versieren/basistaart maken.

 

Een workshop cupcakes versieren is leuk en voor elke leeftijd vanaf 6 jaar kun je bij Miracle cakes terecht voor het versieren van cupcakes. We doen het in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 10 personen zodat iedereen genoeg hulp kan krijgen. Ieder  krijgt 4 cupcakes om te versieren we gaan 1 samen versieren daarna gaat iedereen zelf aan de slag om de andere 3 te versieren. Er staan natuurlijk voorbeelden en er kan gebruik gemaakt worden van stekers mallen en pluggers. Ook kun je natuurlijk je eigen ontwerp maken. Aan het eind van de workshop  krijgt iedereen  de 4 mooie cupcakes in een doosje mee naar huis. Het duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.De kosten zijn € 10,00 per persoon en daar zit alles bij inbegrepen ook iets lekkers en drinken.

Mogelijk heden genoeg voor,  kinderen is het ook mogelijk een boltaartje te maken de prijs is dan € 15,00 per kind.

 

Naast cupcakes maken is het natuurlijk ook mogelijk om een workshop basis taart maken, te volgen misschien leuk als vrijgezellen of vriendinnen. Voor de volwassenen worden er wat grotere taartjes gemaak voor ongeveer 10 personen kosten zijn dan € 35,- p.p.

Minimale deelname 2 personen max 10 personen. Je gaat een ronde taart vullen afmeren en bekleden. Ervaring met taarten decoreren is niet nodig. Inclusief koffie/thee/fris iets lekkers en een doos om de taart mee te nemen

 

De workshop wordt op Zaterdag of Woensdag gehouden de tijd en datum kan in overleg.  Een voordeel is dat het bij mij thuis is dus geen rommel om op te ruimen.

Wil je graag een workshop volgen stuur dan een mail naar info@miracle-cakes.nl.

Workshop agenda

 

Datum Tijd Workshop Aantal plaatsen
 

19-10-2019

 

 

 

19;00 tot 21;30

 

 

Basis taart

 

 

 

4 plekjes vrij

 

 

 

Wil je graag een workshop volgen mail naar info@miracle-cakes.nl.

Laatste nieuws

Contact

Vanaf 6 oktober adreswijziging

Miracle Cakes
Van Rechterenlaan 22
7752 XG Coevorden
T. +31 (0) 6 54 25 14 27
E. info@miracle-cakes.nl
W. miracle-cakes.nl